Kimmo Salminen Liljendalissa edustaa seudun vanhaa taksiperinnettä, jossa asiakas on aina keskipisteessä. Sen huomaa varsinkin, kun hän kertoo kanta-asiakkaistaan. Myös koululaiset, joita Salminen kuljettaa päivittäin Sävträskin kouluun ja kotiin, saavat häneltä kehuja.

Salminen on ajanut taksia vuodesta 1991, ensin Porvoossa mutta myöhemmin Liljendalissa legendaarisen Anderssonin Taksin kuljettajana. Vuonna 2008 hänelle itselleen tarjoutui mahdollisuus ryhtyä taksiyrittäjäksi, perien Anderssonin puhelinnumeron ja laajan asiakaskunnan.

Tänä päivänä Kimmo Salmisella on kaksi autoa, yksi 1 + 4:lle henkilölle ja yksi 1 + 8:lle. Isompi auto on myös varustettu pyörätuolinostimella liikuntarajoitteisille henkilöille. Salminen päivystää 24 tuntia vuorokaudessa ja ottaa mielellään vastaan tilauksia ennakkoon esim. lentokenttäkuljetuksia varten.

Kimmo Salmisen yhteiskuntavastuusta kertoo se, että hän on talven aikana kuljettanut vanhuksia maksutta hoitokodista katsomaan paikallista Liljendalrevyytä ja Loviisan keskustaan kokemaan Lucianeidon kruunajaisia.
– Niin paljon nämä seniorit ovat tehneet maamme hyväksi että he ovat pienten vastapalvelusten arvoisia. Ja jos voi auttaa niin miksei auttaisi, Kimmo toteaa.

Tämä kertoo paljon hänen asenteestaan ammattiaan ja asiakkaitaan kohtaan.

Taksi Kimmo Salminen

Taksikuljetuksia

Taxi Kimmo Salminen

Eskilomintie 206
07880 LILJENDAL
0400 207 303
  • Perustettu 2008
  • Päivystys 24h
  • Autot 1+4 henkilölle ja 1+8 henkilölle
  • Isompi auto on myös varustettu pyörätuolinostimella