Yhteistä Liljendalin tuottajilla ja yrittäjillä on syvä kunnioitus perinteitä kohtaan. Monet tilat ovat pysyneet samassa suvussa vuoden 1749:n isojaosta lähtien. Se velvoittaa toimimaan eettisesti sekä kunnioittamaan ja vaalimaan esi-isien perintöä. Tämän toimintatavan ovat myös Liljendaliin muuttaneet uudet yrittäjät omaksuneet.

Tervetuloa meille syömään!

Tervetuloa meille syömään!

Café Lilja sijaitsee Liljendalissa, kuutostien ja Loviisantien risteyksessä. Yrittäjät Minna ja Stefan Möller yhdessä keittiömestari Tommy Henrikssonin kanssa tarjoaa kunnon ”kotitekoisia” lounaita tai juhlavia à la carte-annoksia. Liljan leikkeet ja legendaariset...

lue lisää
Luomumunia läheltä

Luomumunia läheltä

Pieter ja Natalia van den Hoek ovat esimerkki siitä vahvasta yrittäjähengestä joka kukkii Liljendalissa. Vahva kiintymys maaseutuun ja eläimiin johti siihen että pariskunta van den Hoek vuonna 2001 osti perinteisen Hultgårdin tilan Michelspiltomin kylästä. Vuonna 2008...

lue lisää
Hunajan erikoisosaaja

Hunajan erikoisosaaja

Marbackan tilalla on perinteet 1700-luvulta ja on tänä päivänä enemmän kuin perinteinen maatila. Vuonna 1981 Bjarne Bruce hankki kaksi ensimmäistä mehiläisyhdyskuntansa ja siitä lähtien tilan tavaramerkki on ollut hunaja ja hunajatuotantoon liittyvät palvelut. Vuonna...

lue lisää
Stressitöntä gourmeelihaa

Stressitöntä gourmeelihaa

Teiras Hereford liha tulee Nybondaksen tilalta Liljendalin Hopomin kylästä. Tila on ollut suvun omistuksessa vuodesta 1782 ja tämänhetkinen isäntä kuuluu kolmanteentoista sukupolveen. Nykyinen tilanomistaja, Ted Nybondas, välittää puheessaan syvää kunnioitusta...

lue lisää