Hembackan päiväkoti sijaitsee Sävträskissä palveluiden tuntumassa. Kaksikielisestä päiväkodista löytyy kaksi ryhmää: yksi ryhmä 1–3-vuotiaille sekä yksi ryhmä 3–6-vuotiaille. Syksyllä 2018 ryhmien määrä täydentyy kolmannella ryhmällä. Tiloissa on myös ruotsinkielisten esikoululaisten aamu- sekä iltapäivähoito.
Hembackassa luodaan hyvä kasvuympäristö lapsille. Henkilökunta ja lapset luovat yhdessä positiivisen ilmapiirin leikille ja luovuudelle. Toiminnan tärkeimmät tavoitteet ovat lasten viihtyvyys ja turvallisuus, sekä lasten tukeminen kaikilla kehityksen osa-alueilla. Myös leikin merkitystä lapsille painotetaan. Henkilökunta tukee lasta leikissä antamalla lapsille leikkirauhan sekä tarjoamalla lapsille sopivaa ja turvallista materiaalia.
Hembackan lähiympäristö antaa mahdollisuuden monipuoliseen oppimisympäristöön. Kävelyetäisyyden päässä ovat mm. Urheilutalo, kirjasto sekä leikkipuisto, ja näitä mahdollisuuksia hyödynnetään säännöllisesti toiminnassa. Koska päiväkoti sijaitsee ”maalla”, niin myös luonto on luonnollinen liikkumisympäristö. Syksyisin sekä keväisin päiväkodilla on säännöllistä Metsämörri- sekä Myttystoimintaa.

 

 

Hembackan päiväkoti
+358440555389
Backgärdantie 1, 07880 Liljendal
Hembackan päiväkoti Loviisan kaupungin peda.net -sivustolla>>

Hembackan päiväkoti

Päiväkoti.