Vuonna 1986 Ingmar Reinholm vuokrasi autotallin Sävträskin kylästä ja käynnisti pienimuotoisen hylsyvalmistuksen. Ingmarilla oli kokemusta alalta ja kova luotto siihen, ja seuraavana vuonna valmistui jo ensimmäinen oma tuotantohalli.
Sen jälkeen on valmistunut monta uudisrakennusta ja tänä päivänä Topcoren kiinteistöala on 8000 m2, sisältäen sen autotallin joka myös hankittiin yrityksen käyttöön.
Vuonna 2006 yritys siirtyi Ingmarin pojalle Michael Reinholmille. Tänä päivänä Michael voi ylpeillä Pohjoismaiden nykyaikaisimmalla hylsytehtaalla jossa tuotetaan noin 5.000 tonnia kierrehylsyjä vuodessa. Topcore työllistää 10 henkeä ja suuren määrän alihankkijoita.
Topcoren erikoisosaaminen on joustavuus. Kevyt organisaatio ja nykyaikainen konekanta luo nopeutta ja kykyä muokata tuotantoa joustavasti. Lisäksi panostetaan laatuun ja tuotantomenetelmien kehittämiseen tavoitteena yhä parempi laatu.
Tuotannossa myös ympäristöystävällisyys on ensiarvoisen tärkeä. Topcore kierrättää kaikki prosessijätteet sekä käyttää lämmitykseen biopolttoainetta.
Tj Michael Reinholm haluaa myös alleviivata henkilöstön panoksen. – Meillä on henkilökunta joka sitoutuu ja haluaa jatkuvasti tehdä työtehtävänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi meillä on ollut kunnia palkata nuoria työntekijöitä jotka ovat työuransa alkuvaiheessa. Ja hyviä nuoria työntekijöitä löytyy Liljendalista!

Tom Liljestrand

Topcore Oy

 

Krogarintie 12

07880 LILJENDAL

+358 19 616 550

www.topcore.fi

  • Ingmar Reinholmin perustama vuonna 1986
  • Paperi- ja muoviteollisuuden kierrehylsyjä
  • Valmistaa n. 5.000 tonnia hylsyjä vuodessa
  • Pohjoismaiden nykyaikaisin hylsytehdas
  • Työllistää 10 työntekijää sekä suuren määrän alihankkijoita