Pieter ja Natalia van den Hoek ovat esimerkki siitä vahvasta yrittäjähengestä joka kukkii Liljendalissa. Vahva kiintymys maaseutuun ja eläimiin johti siihen että pariskunta van den Hoek vuonna 2001 osti perinteisen Hultgårdin tilan Michelspiltomin kylästä. Vuonna 2008 tila muutettiin luomutilaksi ja siitä Hultgård nykyään tunnetaan.
Tilan päätuote on luomumunat josta vastaavat noin 1600 vapaasti liikkuvaa kanaa. Suuri luomumunien kysyntä on johtanut suunnitelmiin lähitulevaisuudessa laajentaa kanalaa.
Kaikki tilan kananmunat saavuttavat suoramyynnissä kuluttajansa kolmen päivän sisällä. Jokainen luomumuna on myös varustettu päivämerkinnällä joten kuluttaja voi olla varma tuoreudesta. Kanojen ravinto on Hultgårdin omaa luomukauraa ja kesäisin siivekkäiden liikkuessa vapaasti niityllä ne voivat varmaan myös löytää jonkun mehevämmän makupalan.
Hultgårdin mailla laiduntaa lisäksi lähes 100 luomukasvatettua Aberdeen Angus nautaeläintä. Angus on skottilainen liharotu joka on tunnettu korkelaatuisesta marmoroidusta lihastaan. Rotu sopii lisäksi mainiosti luomukasvatukseen koska sen ravinto on yksinomaan eri ruohomuodot ja heinä.
Hultgårdin luomumunia voit mm. ostaa suoraan tilalta, seudun Reko-lähiruokapiireistä, Café Liljasta Liljendalissa ja K-Supermarketista Porvoossa.

Hultgård

Hultgårdin luomutila

Hultgårdintie 135
07890 MICHELSPILTOM
Pieter p. 040 525 6356
Natalia p. 040 525 1053
www.hultgard.fi

  • Luomutila vuodesta 2008
  • Luomumunatuotanto
  • Luomulihan kasvastus

Luomumunat myytävänä mm.

  • Seudun Reko-lähruokapiireissä
  • Café Liljassa i Liljendalissa
  • K-supermarketissa Porvoossa