Heti saapuessa Liljendalissa sijaitsevaan Liljendal El-Sähkön toimistoon ja varastoon aistii vahvan ammattiylpeyden. Seiniä koristavat erilaiset diplomit ja työnäytetodistukset ja yrittäjä itse, Robert Nygård, istuu tietokoneen äärellä käyden perusteellisesti läpi tilauksia ja piirustuksia.
Yritys Liljendal El-Sähkö sai alkunsa jo vuonna 1999 Nygårdin sähköteknikkotutkinnon lopputyönä. Hän valitsi lopputyönsä aiheeksi yrityksen perustamisen otsikolla ”Sähköurakoitsijaksi ryhtyminen”. Maatalon poikana Michelspiltomista yrittäjyys on Nygårdille luonnollista. Samalla Liljendalin silloinen sähköyritys, Sävträskin Sähkö, ilmoitti mielellään luovuttavansa asiakkaansa uudelle yritykselle, joten asia oli sillä selvä. Nygård palkkasi Sävträskin Sähkön yrittäjän ja toiminta lähti vauhdilla käyntiin.
Nykyään Liljendalin El-Sähkö on erikoistunut saneerauksiin ja korjauksiin. Luonnollisesti erikoisosaamista löytyy myös maatalouden sähkötöistä, kuten viljakuivureiden korjauksista sekä asennuksista. Myös kunnioitus vanhoja asennustapoja kohtaan kuuluu yrityksen erikoisuuksiin.
– Ihmiset pelkäävät nykyään turhaan pinta-asennuksia, kaikki johdot pitää piilottaa. Kysehän on vain siitä, miten siististi asennus tehdään. Ja aina kun olen saanut asiakkaan valitsemaan pinta-asennuksen, on palaute ollut positiivista, Nygård toteaa.

Liljendal El-Sähkö

Liljendal El-Sähkö

J.R. Nygård

Krogiksentie 18
07880 LILJENDAL
040 502 8032

www.liljendal-el.fi

  • Yritys perustettu 1999
  • Erikoistunut sähkösaneerauksiin sekä -korjauksiin
  • Tekee myös uudisasennuksia